Despre noi

Înființată în 1999, compania noastră și-a îmbunătățit în mod constant capacitățile de culegere a datelor, ridicându-se la standardele clienților noștri și chiar depășindu-le. De asemenea, preocuparea noastră constantă pentru mediul de lucru ne-a determinat să imbunătățim condițiile de muncă și să sporim satisfacția angajaților la locul de muncă.

Compania noastră accentuează importanța unei relații corecte cu clienții, oferindu-le servicii de încredere și cel mai bun suport tehnic în cazul oricăror probleme specifice sau situații neașteptate ce pot apărea în derularea unui proiect. Dedicarea cu care am abordat mereu relația cu clienții ne-a consolidat reputația și ne-a ajutat să menținem o puternică prezență pe piață și o bază de clienți fideli, de peste 14 ani.

În cei peste 14 ani de activitate, am avut plăcerea de lucra la multe proiecte de anvergură, atât pentru companii locale, cât și pentru companii din alte țări membre UE. Majoritatea acestor proiecte au necesitat un număr mare de angajați, cu respectarea unor proceduri diverse și complexe. În ciuda naturii complicate a unora dintre aceste proiecte, noi ne-am asigurat întotdeauna că termenele sunt respectate cu strictețe, iar calitatea datelor livrate clienților s-a ridicat mereu la nivelul așteptărilor acestora.

Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați. Suntem deschiși tuturor potențialilor clienți.

 

About Intexim